Gästehaus Bögemann

In een oogopslag

Dit pension in Bad Rothenfelde, midden in het landschap van het Teutoburger Wald, heet u welkom op een rustige locatie. Verheug u bij pension Bögemann op kamers in landhuisstijl met gratis wifi en een stijlvol café met tuinterras. ‘s Morgens staat in het Allee Café, dat indrukt maakt met zijn grote serreramen, een ontbijtbuffet voor u klaar. In het café kunt u ook van zelfgemaakte cake genieten.
Het pension Bögemann is uitermate geschikt als startpunt voor wandelingen en fietstochten door het natuurpark Teutoburger Wald. De populaire wandelroute ‘Ahornweg’ en de fietsroute ‘Grenzgängerroute’ lopen vlak langs het hotel. Het kuur- en bewegingspark van Bad Rothenfelde bereikt u al na 5 minuten lopen. U kunt uw auto gratis bij het hotel parkeren. De Autobahn A33 ligt op slechts 3 minuten afstand. Niet-rokersaccommodatie.

Honden kosten €5,00 per dag.

Op de kaart

Gästehaus Bögemann
Welfenallee 4
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: (0049) 5424 21700
Mobil: (0049) 170 2059113
Fax: (0049) 5424 5056
E-mail:
Website: www.boegemann.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.