Best Western Hotel Hohenzollern

In een oogopslag

Van harte welkom in het Best Western Hotel Hohenzollern, direct tegenover het centraal station. Het moderne en groots opgezette hotel biedt 107 comfortabele eenpersoons-, tweepersoons- en businesskamers, juniorsuites en rolstoelgeschikte eenpersoonskamers.
De aantrekkelijke ambiance en onze vriendelijke persoonlijke service zorgen voor een prettige sfeer voor een kort of lang verblijf.

Het hotel is centraal en gunstig gelegen, zowel voor uw aankomst met de trein als met de auto. Het is ideaal voor zaken-, congres- en evenementgasten, maar ook voor wellness-vakantiegangers, culinaire fijnproevers en fietsers. Geniet van noze hartelijke gastvrijheid in ons hotelrestaurant of ontspan in de gerenoveerde fitness- en wellness-oase in het zwembad met waterval of in de Finse of bio-sauna. Voor hotelgasten van het huis is het gebruik gratis. Het gebruik van het fitnesscentrum is voor hotelgasten tijdens de openingstijden gratis.

Parkeerplaats binnenplaats (15 gereserveerde parkeerplaatsen): € 15,00 per dag, parkeerplaats buiten (beperkt): € 11,00 per dag
Parkeergarage "Bahnhofsgarage": 11,00 € per dag
Huisdieren: bij reservering vooraf € 15,00 per dag.
Gratis internet in het hele huis.
Kinderen tot 12 jaar gratis in het bed van de ouders,
Extra bedden kosten € 51,00 (inclusief ontbijt) per dag.
Rookvrij hotel.

Als u later dan 18.00 uur arriveert, heeft het hotel een geldig creditcardnummer nodig. Laat dit het hotel weten. Anders behoudt het hotel zich het recht voor om de kamer aan iemand anders toe te wijzen of om u een factuur te sturen.
Let op: het hotel ligt in de milieuzone van de stad Osnabrück. Voor uw voertuig heeft u een groene milieusticker nodig.
Individuele kamerreserveringen kunnen tot 24 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd. Voor boekingen vanaf quota voor congressen / congressen en voor groepsreserveringen gelden individuele annuleringsvoorwaarden!

Op de kaart

Best Western Hotel Hohenzollern
Theodor-Heuss-Platz 5
49074 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 33170
E-mail:

Contactpersoon

Alexander Reinhardt
Theodor-Heuss-Platz 5
49074 Osnabrück
DE

Tel.: (0049) 541 33170
Fax: (0049) 541 3317 351
E-mail:
Website: www.hotel.osnabrueck.bestwestern.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.