© Susanne Schoon

Büdchen op de Westerberg

In een oogopslag

Zomer, zon, biertuin, barbecue!

Aankomen, een stoel zoeken, je drankjes halen bij het raam, een worstje en salade bestellen bij de grill, na 10 minuten je eten ophalen en dan is het zover! Het gevoel van "sluitingstijd/weekend".
Zitten onder bomen, weg van lawaai en verkeer, met vrienden of onbekenden aan een tafel. Bij mooi weer is Biergarten gewoon onovertroffen, als een openluchtzwembad zonder chloor en gekleed. Je hoeft niet te reserveren in het Büdchen, je kunt altijd wel een plaatsje vinden, en als je wilt, kun je een deksel krijgen aan de bar en betalen als je weggaat. Als je wilt, kun je je "Brotzeit" meenemen, net als in Beieren, daar hebben we geen probleem mee. Bij de grill is er altijd een selectie van worstvlees en meestal zelfgemaakte salades. Vaak zijn er "specials" van de smoker, voor groepen stemmen we het programma af. Ballen voor de naastgelegen jeu de boules baan zijn gratis te leen aan de bar.

Op de kaart

Michael Werner
Mozartstr. 87
49076 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 6003726
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.