Nederlandse markt

In een oogopslag

  • Nordkirchen
  • Markt overige

De kasteelgemeenschap van Nordkirchen en de winkeliers ontwaken uit hun winterslaap met Nederlandse en lokale producten. Op 17 maart 2024 vanaf 11.00 uur is de Nederlandse markt terug in het centrum van Nordkirchen - met koopzondag.


Marktmanager Henk ter Hennepe biedt zijn gasten de typische wekelijkse marktflair en een Hollands vakantiegevoel. Ongeveer 30 marktkramers bieden worstspecialiteiten, vers fruit, Nederlandse drop, versgevangen vis, fritjes en frikandellen, maar ook zoete lekkernijen zoals poffertjes en honingwafels met humor en charme. Andere kraampjes bieden tassen en textiel, maar ook lederwaren en fournituren, handige artikelen voor het huishouden, honden en mobiele telefoons. Natuurlijk kunnen gasten zich ook verheugen op bloembollen van tulpen en narcissen, precies op tijd voor het begin van de lente.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Nordkirchen
Bohlenstraße 2
59394 Nordkirchen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2596 917 0
Fax: 02596 917-139
E-mail:
Website: www.nordkirchen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.