ISG zomerconcert "Flaming Shoes

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Markt overige

Ook dit jaar vinden de ISG zomerconcerten weer plaats op het marktplein van Stadtlohn. Op drie zondagen nodigt de Immobilien und Standortgemeinschaft Innenstadt Stadtlohn, ondersteund door Stadtlohn en SMS-StadtMarketing Stadtlohn e.V., je uit voor kleine concerten. De verschillende concerten beginnen om 16.00 uur en de toegang is gratis.


De Vlammende Schoenenrocken het marktplein van Stadtlohn marktplein.

De "Flaming Shoes" staan voor authentieke en opzwepende rock & roll. Hun unieke en explosieve liveshow doet denken aan de wilde helden van de jaren 1950. Het marktplein in Stadtlohn zal schudden.

Als de Flaming Shoes op 11.08.2024 het podium van de Marktplatz bestormen, zal de herinnering aan de rock'n'roll zoals Jerry Lee Lewis, Little Richard en Chuck Berry. Maar ook zachtere klanken van Elvis, Fats Domino of Ricky Nelson zijn ook terug te vinden in het het programma van de band.

Rock'n'Roll sinds zijn kindertijd

De pianist en zanger Bastian Korn heeft zijn eerste live optredens op zesjarige leeftijd samen met zijn tweelingbroer drums, zijn eerste live-optredens gespeeld. Geïnspireerd door een oude Beatles-film, realiseerden de twee broers zich al vroeg wat ze wilden wilden doen in de toekomst: Muziek.

Winnaars met swing

Benny en Bastian hebben de Duitse Duitse Rock en Pop Prijs gewonnen. Meer dan 1.000 optredens door heel Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Engeland en Spanje, airplay op WDR2 en NDR2 hebben hen tot ervaren podiumprofessionals gemaakt. The Flaming Shoes treden op met Rock'n'roll voor het oog en oor ook in Stadtlohn, om te laten zien dat de sound van de jaren 50ztijdloos enonverwoestbaar is.


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.