In 81 dagen

Gimbt Kunst- en Ambachtenmarkt

In een oogopslag

Het is een van de populairste kunst- en ambachtsmarkten
in de regio. De gemeenschap van 900 inwoners pakt uit met een speciale show voor de 38e editie van het evenement. Wanneer ongeveer honderd exposanten in augustus om 11 uur 's ochtends hun stands openen, kunnen bezoekers zich verheugen op een hoogwaardig en gevarieerd aanbod.

Het aanbod reikt van porselein, textiel en sieraden tot tuinobjecten en beeldhouwwerken. Op het dorpsplein wacht de bezoekers een aantrekkelijk entertainmentprogramma.
De Gimbt-restaurateurs en een aantal snackaanbieders nodigen bezoekers uit om te genieten van koffie en gebak, Münsterlandse specialiteiten en koele drankjes. Daarom: Een uitstapje naar een van de grootste en aantrekkelijkste kunstnijverheidsmarkten van het Münsterland is zeker de moeite waard. Openingstijden: Zaterdag en zondag 11 tot 18 uur.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Greven-Gimbte
Dorfstraße 34
48268 Greven
Deutschland

Tel.: +49 (0)2571 1300
E-mail:
Website: www.stadtfeste-greven.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.