Gimbt Kunst- en Ambachtenmarkt

In een oogopslag

  • Greven
  • Markt overige

Het is een van de populairste kunst- en ambachtsmarkten in de
regio. De gemeente van 900 inwoners kleedt zich aan voor de 36e editie van het evenement. Wanneer in augustus om 11 uur 's morgens een honderdtal exposanten hun stands openen, kunnen de bezoekers zich verheugen op een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod.

Het palet varieert van porselein, textiel en juwelen tot tuinobjecten en beeldhouwwerken. Op het dorpsplein wacht een aantrekkelijk animatieprogramma op de bezoekers.
De restauranthouders van Gimbt en een aantal snackbars nodigen de bezoekers uit om te genieten van koffie met gebak, Münsterlandse specialiteiten en koele drankjes. Daarom: een uitstapje naar een van de grootste en aantrekkelijkste kunstnijverheidsmarkten van Münsterland is zeker de moeite waard. Openingstijden: Zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Greven-Gimbte
Dorfstraße 34
48268 Greven
Deutschland

Tel.: +49 (0)2571 1300
E-mail:
Website: www.stadtfeste-greven.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.