In 29 dagen

"Beach Comedy Festival" met Johann König, Helmut Sanftenschneider en "La Signora" Carmela de Feo

In een oogopslag

Het evenement is helaas al uitverkocht!

Voor het "Strand Comedy Festival 2024" in het vakantieoord Haltern aan het meer heeft de stad Haltern am See zich verzekerd van de diensten van "La Signora" Carmela de Feo, Helmut Sanftenschneider en headliner Johann König. Op 17 augustus kunnen bezoekers voor de vierde keer geweldig entertainment verwachten in de dromerige omgeving van het meer.

Johann König, het (volgens zijn eigen homepage) "depressieve stemmingskanon", wordt beschouwd als de dichter onder de komieken. Hij staat al meer dan twintig jaar op het podium en de meervoudig bekroonde komiek (waaronder de Duitse Comedy Prijs, de Beierse Cabaret Prijs, de publieksprijs en de Berlijnse prijs Die Wühlmäuse) speelt zich sinds 1998 een weg naar de harten van zijn fans.

König is momenteel een van de presentatoren van de comedyshow "Das Gipfeltreffen", want sinds 2020 is het motto op ARD/MDR: "Schubert, Sträter en König redden de wereld". Comedyfans in Haltern kunnen zich verheugen op een vermakelijke avond met Johann König, Helmut Sanftenschneider en Carmela De Feo.

Net als in voorgaande jaren zal presentator Freddy Allerdisse het programma leiden. De oprichter van het creatieve ensemble MUNDWERKKUNST begon zijn artistieke carrière in de muziek. Volgens VIVA Schooljam behoorde hij in 2014 tot de acht beste jonge musici van Duitsland. De inwoner van Münster is trouw gebleven aan het woord als poetry slammer. Zijn sterke punten zijn een humoristische stortvloed van woorden, lyrische verfijning en het verdraaien van spreekwoorden.

Het comedy-evenement begint om 20.00 uur. Toegang is vanaf 18.30 uur. Bezoekers kunnen plaatsnemen op comfortabele ligstoelen of in een strandstoel.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Seebad
Hullerner Straße 52
45721 Haltern
Deutschland

Tel.: 023642539
E-mail:
Website: www.strand-comedy-festival.de

Contactpersoon

Christian Koop

Tel.: 02364/933-433
E-mail:
Website: www.haltern-am-see.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.