© Int. Osnabrücker Bergrennen

In 41 dagen

56e internationale Osnabrücker Bergrennen "Cars & Fun".

In een oogopslag

  • Hilter am Teutoburger Wald
  • 03. – 04.08.2024Overzicht datums
  • 08:00
  • Motorsport, Beurs overige

Motorsport op de Borgloher Berg

In augustus organiseert de MSC Osnabrück e.V. in de ADAC - ondersteund door een sterk netwerk van partners - traditiegetrouw de  International Osnabrück ADAC Bergrennen, waarschijnlijk het bekendste en populairste motorsport evenement in Noord- en West-Duitsland,  op het 2,030 km lange cultcircuit op de Uphöfener Berg in Hilter-Borgloh.

Zo'n 200 coureurs uit zo'n 15 landen strijden in spectaculaire openwielraceauto's en krachtige toerwagens om de beste tijden tegen de klok in de FIA International Hill Climb Cup en in de nationale kampioenschappen voor autoheuvelklimmen. Elektrische en hybride auto's strijden in de toekomstgerichte E-Mobile Hill Climb Cup.

De noordelijkste heuvelklim van Duitsland biedt sinds 1968 elk jaar aan zo'n 30.000 jonge en oude fans spannende motorsport en een onvergetelijke ervaring met talloze hoogtepunten van het evenement.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

56e internationale Osnabrücker Bergrennen "Cars & Fun".
Teichbreede 12b
49176 Hilter am Teutoburger Wald
Deutschland

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.