SwinGolf en Zoutgrot Mehringer Heide

In een oogopslag

Den Golfschläger in die Hand nehmen und los geht es – so leicht war es noch nie, Golf zu spielen

In het boerderijcafé In't Hürhus zijn er twee heel verschillende manieren om iets goeds voor jezelf te doen. Ten eerste SwinGolf: de bal moet in zo weinig mogelijk slagen in de hole gaan, net als bij "echt" golf. SwinGolf is echter veel gemakkelijker te spelen en het plezier begint al na een korte oefening. Daarom is een partijtje op de negen hectare grote SwinGolf Mehringer Heide in Emsbüren erg leuk, vooral voor gezelschappen en families.
Ten tweede is er de zoutgrot: de gasten ontspannen op ligstoelen in de intensiverende grot, die is gebouwd van 250 miljoen jaar oud kristalzout uit de Himalaya. De lucht in de grot is verzadigd met zoutverbindingen en heeft een verzachtende en verkwikkende werking. Langzame kleurveranderingen van het licht en het kabbelende water in het gradeerwerk versterken dit op milde wijze.
 
Neem de golfclub in de hand en ga op pad - het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om golf te spelen
 
Je kunt spelen tot de schemering.

Op de kaart

SwinGolf en Zoutgrot Mehringer Heide
Mehringen 19
48488 Emsbüren
Deutschland

Tel.: 05903 6560
Fax: 05903 6569
E-mail:
Website: www.swingolf-mehringen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.