Staanplaats Gehrde

In een oogopslag

  • Gehrde
  • Camperplaats

Parkeerplaats centraal gelegen in het historische stadscentrum!

De camperplaats Gehrder in het hart van het historische Artland-dorp biedt ruim plaats aan twee ruime voertuigen. De kampeerplaats ligt direct aan het sportcentrum met sporthal, voetbalvelden en tennishuis en biedt zijn bezoekers comfortabele basisvoorzieningen met een groene lounge en barbecueplaats op een ruim en verhard terrein om maximaal drie nachten in Gehrde te verblijven.

Aantal staanplaatsen: 2
Oppervlakte: Asfalt/verharding

Plaatsvoorzieningen:
De staanplaats kan het hele jaar door worden gebruikt, aansluitingen voor elektriciteit en vers water, legen van grijs water mogelijk, betaling van de kosten voor elektriciteit/water met muntinworp,
De sanitaire voorzieningen (wc/douches) van de aangrenzende sporthal zijn via een sleutelsysteem beschikbaar voor gasten van de camperstaanplaats (informatie en bewegwijzering ter plaatse).

Diversen:
Huisdieren toegestaan, gratis openbare WiFi-hotspot
Dorpswinkel, restaurant en bakker op loopafstand, maximale standplaatsduur 3 dagen, overdag drukke camping, 's avonds en 's nachts zeer rustig


Op de kaart

Staanplaats Gehrde
Räbers Wiese 1
49596 Gehrde
Deutschland

Mobil: 0151-51016388

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.