© Larissa Volz

Leysieffer Café & Fabriek

In een oogopslag

Leysieffer vervult geïndividualiseerde geschenkwensen over de hele wereld!

Ken je de cultpraline "Die Himmlische"? Leysieffer - dat betekent chocolatier, taartenfabrikant en nog veel meer "made in Osnabrück".

"Er is de keuken, waar we de vruchtenpasta's in koperen ketels op open vuur koken. Er is de banketbakkerij waar de taarten worden gemaakt: Met de hand in lagen, gevuld en gedecoreerd. Ernaast garneren onze chocolatiers de bonbons en truffels. Andere medewerkers staan bij de gekoelde paternoster en schenken de bonbons voorzichtig uit. In de marsepeinafdeling maken we kleine kunstwerkjes zoals geluksbrengers, figuurtjes of decoraties voor taarten. En overal hangt de geur van fijne kruiden, chocolade en vers fruit."

Het in Osnabrück gevestigde bedrijf Leysieffer is opgericht in 1909. De online winkel levert pralines & truffels, chocolade, fruitspreads, gebak & marsepein, koffie & cacao, en ook wijnen.


.

Op de kaart

Leysieffer Café & Fabriek
Krahnstraße 1
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: +49 541 / 338150
Fax: +49 541 / 9142111
E-mail:
Website: www.leysieffer.com

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.