© Cinema Arthouse Dirk Egelkamp

Cinema Arthouse / Blue Note

In een oogopslag

Naast de bioscoop is er ook een bar, lounge, bistro, biertuin en podium!

Bar:
De "BlueNote" is het tweede grote restaurant in het Cinema-Arthouse na de "Garbo". Het is te bereiken via de zij-ingang aan de Erich-Maria-Remarque-Ring (als u voor de ingang van het Arthouse staat, ongeveer 20 m naar links), en het is ook gemakkelijk om vanuit de "Garbo" rechtstreeks naar de "BlueNote" te gaan via het dakterras. De bar, ingericht in warme tinten met veel lichte accenten, biedt een geselecteerde drankenkaart met veel extra's.

Podium:
De naam verwijst naar het legendarische jazzlabel en staat voor het programma: in de "BlueNote" worden voornamelijk muziekconcerten en andere live-evenementen georganiseerd, hier zijn regelmatig jazzconcerten, jazzsessies, bluesconcerten, maar ook geïmproviseerd theater, lezingen en nog veel meer. De samenwerking met Osnabrückse muzikanten als Volker Winck en Tommy Schneller staat garant voor een gevarieerd, kwaliteitsbewust muziekprogramma van jazz, blues, tango en meer. Ook de samenwerking met boekhandel zur Heide, die al lezingen van Wladimir Kaminer en Heinz Rudolf Kunze in het Arthouse mogelijk maakte, wordt regelmatig voortgezet.

Lounge:
Ook de "BlueNote" is natuurlijk, net als de "Garbo", de aantrekkelijke, moderne gastronomie voor algemene ontmoetingen met een selectief uitgebreide drankenkaart, om voor de film of na de film te blijven hangen of gewoon omdat... Daarnaast zijn er nu veel mogelijkheden om te dansen: elke vrijdag de MotownParty (of. BallroomBlitzParty) en zondags (op bepaalde data) Tango Dans Avond.

Op de kaart

S & T Kinokunst GmbH
Erich Maria Remarque-Ring 16
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 05 41 600 650
E-mail:

Contactpersoon

Herr Christian Sassnick
Erich Maria Remarque-Ring 16
49074 Osnabrück

Tel.: 05 41 600 650
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.