© Klaus Herzmann

Camperplaats bij het SoleVital kuurcentrum in Bad Laer

In een oogopslag

en direct gelegen aan de spa tuinen!

De camperparkeerplaats, die eind mei 2024 wordt opgeleverd, bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het in 2015 gebouwde spacentrum SoleVital - een gezondheidscentrum dat is ontworpen volgens de nieuwste normen.

Aantal plaatsen: 19 (afmetingen ca. 6x10m)
Oppervlakte: geasfalteerd/verhard

Kenmerken van de staanplaats:
Stacaravanplaats kan het hele jaar door worden gebruikt, elektriciteits- en wateraansluiting per staanplaats, douchegelegenheid in het SoleVital pekelbad, centraal afvalbrengstation, WLAN, satellietontvangst mogelijk, nachtverlichting, e-bike oplaadstation,

Anderen:
Huisdieren toegestaan, speeltuin in de buurt, openbare toiletten in SoleVital tijdens openingsuren, speeltuin in de buurt, kuurpark (350m) en stadscentrum (700m) op loopafstand, directe aansluiting op fiets- en wandelpadennetwerk, directe aansluiting op openbaar vervoer bij SoleVital, parkeerplaats per camper 6x10m,  te boeken extra diensten (incl. massage, cosmetische en wellnessbehandelingen).Extra diensten (o.a. massage, cosmetica- en wellnessbehandelingen) kunnen worden geboekt bij SoleVital

***Toegang tot de staanplaats via de processieroute!***

Aankomst en vertrek tussen 7.00 en 21.00 uur via een toegang met slagboom en reservering van diensten via het SmartCard-systeem (Camping Card). Gebruiksperiode van de staanplaats: 3 dagen (verlenging mogelijk in overleg met SoleVital)

Op de kaart

SoleVital - Kurmittelhaus Betriebs GmbH
Remseder Straße 5
49196 Bad Laer
Deutschland

Tel.: 05424/804719-44
E-mail:

Contactpersoon

Frau Katharina Bredenstein

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.