In-Side Hotel

  • In-Side-Hotel
  • In-Side-Hotel
  • In-Side-Hotel
  • In-Side-Hotel
  • In-Side-Hotel

In het hart van de levendige waterstad Nordhorn vind je het In-Side Hotel. Het Duitse Nordhorn ligt in het prachtige Grafschaft Bentheim en trekt alleen al vanwege het idyllische landschap veel bezoekers. Als je logeert in het In-Side Hotel heb je de gezelligheid van de stad binnen handbereik. Toch ligt het hotel zelf op een rustige plek en is je hotelkamer ook een oase van rust. Je auto – en ook je fiets – kun je hier gewoon bij het hotel kwijt. Handig!

Genieten

Als gast in het In-Side Hotel geniet je van goede service en een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet. De koffiespecialiteiten zijn hier super; een optimale start van de dag! Je kamer is heerlijk rustig en dat is wel zo fijn na een dag van ontdekkingen in en om Nordhorn. Misschien heb je je fiets bij je en heb je getoerd door de waanzinnig mooie omgeving. Dan is het goed te weten dat het In-Side Hotel een eigen wellnessruimte heeft waar je helemaal tot rust kunt komen.

Zakelijk

Het In-Side Hotel biedt niet alleen toeristen een warm welkom maar ontvangt ook veel gasten die voor zaken in Nordhorn zijn. In het hotel zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor het organiseren van seminars, conferenties en vergaderingen. Alle benodigde techniek is aanwezig en het In-Side Hotel kan ook de catering verzorgen.

Alles dichtbij

Of je nu naar het In-Side Hotel komt voor een korte actieve vakantie, om te ontspannen of zakelijk; door de centrale ligging in de stad is alles dichtbij. De gezellige voetgangerszone waar het zo prettig shoppen is, leuke restaurantjes en sfeervolle cafés; alles om de hoek.

Het vriendelijke In-Side Hotel heeft verschillende aantrekkelijke arrangementen en is niet alleen vanwege het geweldige ontbijtbuffet een echte aanrader!

Bekijk hier de prijzen en reserveer jouw vakantie! 

Hotel In-Side op de kaart


Grotere kaart weergaven/a>

Adres

In-Side-Hotel

Bernhard-Niehues-Straße 12

48529 Nordhorn

Contact

Tel.: +49 (0) 5921 - 89860

info@in-side-hotel.de

Bezoek de website

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…