© Marina Kramer

Kunstwegen: fietsen langs 80 kunstobjecten

180 kilometer kunst, cultuur en natuur

Fietsen langs De Vechte en kunst

,,Dit is wel heel bijzonder!”Tijdens de fietsroute 'Kunstwegen' fiets je door Nederland en Duitsland langs de rivier De Vechte en ontdek je onderweg tachtig kunstwerken. De tocht is onderdeel van de bekende Vechtdalroute en uitermate geschikt voor iedere fiets- en natuurliefhebbers die zich graag wil laten verrassen door het bijzondere en originele werk van bekende kunstenaars.

Kunst- én picknickplaats

Picknicken bij een intrigerend  kunstobject: 'Ein Weg durch das Moor' in Bathorn. Dit is een uitstekende plek voor een gezellig uitje met vrienden of familie. Het kunstwerk, onderdeel van de kunstwegenfietsroute, verleid je het kronkelende pad het veen in te volgen. Spannend...

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Gevarieerde uitdagende fietsroute langs de Vechte

Stel je voor, 220 kilometer fietsen door de natuur, langs de Vechte, kunstenaarsdorpen, kunstobjecten en leuke plekken. Elke dag nieuwe beziens-waardigheden in de Duitse grensregio ontdekken. Dat is toch geweldig?

Spannend verhaal verbeeld

Twee mensen kwamen en verdwenen

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.