Westerkamp, Hotel

In een oogopslag

Ontspan en geniet in een ongedwongen sfeer - dat is sinds 1860 ons motto.
Een korte vakantie in de Vredesstad van Westfalen of een zakelijke reis; een seminar met 6 personen of een congres met 100 deelnemers?
Golfen op de mooiste banen in het Osnabrücker Land? Een romantisch weekend met z´n tweeën? Zin in een bezoek aan het slagveld van de Varusslag in Kalkriese of het Felix-Nussbaum-Huis?
Ons team verheugt zich op uw bezoek.
Het hotel biedt individueel comfort in 25 tweepersoons en eenpersoonskamers met Franse bedden en 22 tweepersoonskamers in verschillende categorieën.
Koninklijke asperges, wild op wild, Beierse specialiteiten?
Of een heerlijke zomer-bbq? Onze creatieve keuken begeleidt u met regionale specialiteiten door het gehele jaar.
Houd u meer van een rustieke ambiance? Dan heten wij u welkom in onze originele gewelfkelder "ton outspan´n" uit de 19e eeuw.
Als u een verjaardag of familiefeest wilt organiseren, zorgen wij voor alles zodat u van het feest kunt genieten en aandacht aan uw gasten kunt besteden. Bij goed weer bedienen wij u graag op ons tuinterras met prachtig uitzicht over de daken van Osnabrück.
Ons welness-aanbod biedt u op meer dan 100m² een BIO-Sauna, Finse sauna, dompelbad, jacuzzi en verschillende sport- en fitnessapparaten. Verschillende massages behoren ook tot het aanbod.
Let op! Het hotel ligt in de milieuzone van de stad Osnabrück.
U heeft een groene milieusticker nodig voor uw voertuig.
Individuele kamerreserveringen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 12.00 uur op de dag van aankomst. Voor boekingen vanaf quota voor congressen / congressen en voor groepsreserveringen gelden individuele annuleringsvoorwaarden!

Op de kaart

Westerkamp, Hotel
Bremer Straße 120
49084 Osnabrück - Schinkel
DE

Tel.: (0049) 541 97770
E-mail:

Contactpersoon

David Westerkamp
Bremer Straße 120
49084 Osnabrück
DE

Tel.: (0049) 541 97770
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.