Groneick, Ferienhof

In een oogopslag

Direct aan de fietsroute Hase-Ems-Tour ligt onze gezellige vakantieboerderij. Deze unieke en comfortabele vakantiewoningen maken deel uit van een monumentaal binnenhofcomplex en bevinden zich op de enige boogschietboerderij in Noord-Duitsland. Iedereen die zijn vrije tijd actief wil besteden of rust zoekt, is welkom! Internet is beschikbaar. Daarnaast is er een multifunctionele zaal voor groepen in de grote hal, een sauna en zwembad, een bioscoop, een café in de binnenplaats en wij bieden boogschieten, nordic walking, court games & jeu de boules en pitch & putt golf aan voor alle leeftijden. Er is een afsluitbare overdekte fietsenstalling aanwezig.

Handdoeken en beddengoed voor 9 euro per persoon op aanvraag mogelijk. Kant-en-klaar voor 12 euro per persoon.
Op verzoek ontbijt mogelijk vanaf 10 personen (ca. 10,50 euro).
Huisdieren: 8 euro per nacht.

Ons annuleringsbeleid is: tot 60 dagen voor aankomst gratis, tot 35 dagen voor aankomst 50% van de totale prijs en vervolgens 80% van de totale prijs (alle geboekte diensten). Bij het boeken van alle wooneenheden (besloten groep) is het mogelijk om voor 40 euro per nacht 1 extra kamer met badkamer te boeken.

Aankomsten zijn mogelijk vanaf 15.00 uur of eerder indien nodig. Het vertrek moet om 11.00 uur plaatsvinden (later mogelijk in overleg). Laat ons uw geschatte aankomsttijd weten, we zullen u graag uitleggen hoe u toegang krijgt tot onze appartementen/woning wanneer u erg laat aankomt.

Op de kaart

Groneick, Ferienhof
Schnücks Ort 2
49596 Samtgemeinde Bersenbrück - Gehrde
DE

Tel.: (0049) 5439 1342
Mobil: (0049)172 2346896
E-mail:
Website: www.groneick.de

Contactpersoon

Erika Groneick
Schnücks Ort 2
49596 Gehrde
DE

Tel.: (0049) 5439 1342
E-mail:
Website: www.groneick.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.