© Tatort Engels

Tatort Engels

In een oogopslag

Hans-Peter Engels & team koken vers, gevarieerd en creatief.

Het concept van ons menu bij TATORT ENGELS is "Het rode bord".

We kopen vers in, ons menu is altijd wisselend en seizoensgebonden of helemaal nieuw en anders, afhankelijk van de wekelijkse boodschappen. Hierdoor kunnen we werken volgens ons principe "Mijn keuken mijn regels" en onze gerechten individueel en vrij creëren. We willen bewust geen klassieke menukaart in ons concept, maar kijken welke gerechten en welke maaltijden we creëren afhankelijk van de inkoop, het seizoen en de grondstoffen.

Hans-Peter Engels en zijn keukenteam hebben daarom altijd een nieuwe menukaart, die ook van week tot week of zelfs dagelijks kan veranderen.
Als gast vindt u de menukaart daarom niet hier op internet, maar uitsluitend ter plekke in het restaurant op ons "rode bord", royaal en actueel zichtbaar in het restaurant, op het grote glazen bord.

Op de kaart

Hans-Peter Engels
Adolfstraße 40
49078 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 66 87 319
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.