© DesignDrawArtists

Nola

In een oogopslag

Oorspronkelijke Napolitaanse pizza in Osnabrück

Met veel aandacht voor detail laten we ons deeg 24 uur op kamertemperatuur fermenteren en bakken we het 60 tot 90 seconden op een gloeiende hitte van ongeveer 480 graden in de steenoven. Om je de hoogst mogelijke kwaliteit van een echte Napolitaanse pizza te kunnen bieden, gebruiken we alleen Fior di Latte (kaas) en San Marzano tomaten, die onze pizza's tot een genot maken.

We zijn gecertificeerd lid van de "Associazone Verace Pizza Napoletana". Het is voor ons een grote eer om te worden geaccepteerd door de belangrijkste pizzaraad ter wereld.

Het is ook geweldig voor ons omdat we deel mogen uitmaken van deze prachtige traditie en de Pizza Napoletana mogen produceren volgens alle regels van de Napolitaanse pizzaiolo. Wij zijn de zesde gecertificeerde pizzeria in Duitsland.

Op de kaart

Nola
Hakenstr. 1
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: 0541/33567600
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.