Grote vijvermolen

In een oogopslag

De Große Teichsmühle ligt aan de rustige rand van Dülmen in de wijk Hausdülmen en biedt een unieke combinatie van hotel en restaurant. De Große Teichsmühle ligt verscholen in het schilderachtige landschap van het Münsterland en is de perfecte plek voor fijnproevers en rustzoekers. Het hotel is gevestigd in een historische molen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin.


Het restaurant van de Große Teichsmühle maakt indruk met verse, regionale ingrediënten en liefdevol bereide gerechten die een feest zijn voor zowel het oog als het gehemelte. Of het nu fruit, groenten of kruiden zijn, alles wordt zorgvuldig geselecteerd en komt waar mogelijk uit de regio.


Naast de culinaire diversiteit biedt de Große Teichsmühle ook comfortabele accommodatie en tal van recreatieve activiteiten in de omgeving. Gasten kunnen genieten van de schoonheid van de natuur, de historische bezienswaardigheden van Dülmen verkennen of gewoon ontspannen in de idyllische omgeving.

Op de kaart

Grote vijvermolen
Borkenbergestraße 78
48249 Dülmen
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2594 94 35 0
E-mail:
Website: www.grosse-teichsmuehle.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.