Vetmarkt Metelen

In een oogopslag

  • Metelen
  • Markt overige

De vetmarkt in Metelen heeft een lange traditie.

Oorspronkelijk was het een veemarkt en een goederenmarkt, volgens documenten uit de 14e eeuw. Tegenwoordig is de vette markt een succesvolle combinatie van professionele marktkramen, een rommelmarkt en vermaak voor kinderen en volwassenen, die zich de afgelopen jaren tot een vaste waarde in de regio heeft ontwikkeld.

Bezoekers kunnen in het centrum van de gemeente Vechte ongeveer 100 kramen, attracties en Münsterlandse lekkernijen verwachten.

Het aanbod is gevarieerd, van hoge kwaliteit en vaak zelfgemaakt. Het varieert van jam en kruiden tot zelfgemaakte decoratieve voorwerpen van hout en andere natuurlijke materialen. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te doen.

De Fettmarkt dankt zijn unieke charme niet in de laatste plaats aan de brede steun van Metelens verenigingen, herbergiers en winkeliers, die met een open zondag deelnemen.

Fettmarkt wet met maakt! We kijken uit naar uw komst!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Metelen
Sendplatz 18
48629 Metelen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2556 8934
Fax: +49 (0)2556 8911
E-mail:
Website: www.metelen.de/kultur-tourismus/leben-geniessen/fettmarkt

Contactpersoon

Heike Segeler

Tel.: 02556/8924
E-mail:
Website: www.metelen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.