Morgen

Tuindagen Bad Bentheim

In een oogopslag

Tuindagen - zomer in het kasteelpark! Tuin - Livestyle - Huis & Binnenplaats

6e Gartentage Bad BentheimDe kasteeltuinen bij Schloss Bentheim hebben recent een make-over ondergaan en staan van 14 t/m 16 juni in het teken van tuininrichting, tuinkunst en een landelijke levensstijl. Ook vindt er dan een beurs over de thema ́s huis, energie en tuin plaats.  

De historische charme van Kasteel Bentheim, de gezellige bedrijvigheid en de beurs vol ambachtslieden, kunstenaars en designers die hun expertise en werken aan het publiek tonen zorgen samen weer voor een bijzondere sfeer. Bezoekers kunnen daarnaast volop genieten van handgemaakte producten zoals houtwerk, keramiek en grotere sculpturen. Bovendien zijn er interessante kraampjes en stands met bloemen, planten, kruiden, tuindecoratie en tuinmeubels – ook tuinliefhebbers komen op de Gartentage helemaal aan hun trekken.

Tijdens dit evenement is er op alle dagen een veelzijdige randprogramma . Op zaterdag en zondag is er een bijzondere walking-act met prachtige kostuums. Ook staan er verschillende muzikale optredens gepland en zijn er volop activiteiten voor de kinderen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht: tijdens het evenement zijn er talrijke lekkernijen en diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het gehele terrein is toegankelijk voor mindervaliden en er zijn verschillende gezellige zitplekken waar bezoekers even kunnen neerstrijken.

Meer informatie, o.a. over de entreeprijzen en de openingstijden, is te vinden op de website www.gartentage-bad-bentheim.de.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Tuindagen Bad Bentheim
Bahnhofstraße
48455 Bad Bentheim - Bad Bentheim
Deutschland

Contactpersoon

MesseCom Süd GbR
Büchtingstr. 3
56470 Bad Marienberg

Tel.: +49 2661 9173233
Fax: +49 2661 9173234
E-mail:
Website: www.messecom.eu

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.