TIMON KRAUSE

In een oogopslag

  • Oelde
  • Show overige

Aan het einde van de reeks "Komedie in het Park 2022" komt de mentalist Timon Krause naar de Sparkassen-Waldbühne. In zijn nieuwe programma "Mind Games" kan zijn publiek zich verheugen op verbazingwekkende en bijna magische verrassingsmomenten, een spannende show met coole alledaagse hacks op het gebied van "gedachtenlezen", alsmede vermakelijke spelletjes en opvallende experimenten. Soms word je - bijna ongemerkt - zelf deel van de voorstelling. Het publiek zal te zien krijgen hoe het lezen van gezichtsuitdrukkingen werkt, hoe slimme manipulatie mogelijk is en dat gedachten van een tot dan toe onbekend persoon niet alleen kunnen worden ontcijferd, maar ook hun gedrag kunnen beïnvloeden.

BELANGRIJKE INFORMATIE: De Corona-regels die gelden op de dag van het evenement, zijn van toepassing. Informeert u zich voordat u het evenement bijwoont op www.mitunskannmanreden.de. Wij behouden ons het recht voor alleen personen tot het evenement toe te laten die ofwel ingeënt zijn ofwel hersteld zijn overeenkomstig de geldende Corona-voorschriften die van kracht zijn op de dag van het evenement. Of en welke uitzonderingen er op deze regel zijn, is te vinden in de desbetreffende verordening van Corona. Tickets kunnen niet worden omgeruild en kunnen alleen worden teruggegeven in geval van annulering of uitstel van het evenement. De serie Comedy in the Park wordt georganiseerd in samenwerking met het agentschap MITUNSKANNMANREDEN. Toegang: 18.00 uur Aanvang: 19.00 uur Ticketprijzen: PK 1: 32,95 euro; PK 2: 29,65 euro per stuk plus voorverkoopkosten Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle voorverkoopkantoren, op Forum Oelde of op www.mitunskannmanreden.de. Bij de evenementen van "Comedy in the Park" worden de zitplaatsen met de nodige tussenruimte opgesteld. Indien er geen officiële noodzaak meer is om de zitplaatsen op afstand te zetten wegens het losmaken van Corona, behouden wij ons het recht voor om de thans geblokkeerde zitplaatsen later te verkopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Vier-Jahreszeiten-Park
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: 02522 - 72 820
E-mail:
Website: www.oelde.dw

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.