Rheder Hobby Vlooienmarkt

In een oogopslag

  • Rhede
  • Markt overige

Op 02 juli 2023 zal het centrum van Rhede opnieuw een ontmoetingsplaats zijn voor liefhebbers van rommelmarkten en gezinnen.

De citymarketing van Rhede en de verkeers- en reclamevereniging van Rhede nodigen u uit voor de populaire hobbyvlooienmarkt. Van 11.00 tot 18.00 uur zijn er weer meer dan 260 vlooienmarktkramen waar u kunt snuffelen, onderhandelen en kopen. Vanaf 13.00 uur openen winkels en restaurants hun deuren en verrassen ze de bezoekers met leuke aanbiedingen en acties. Een bezoek aan de hobbyvlooienmarkt wordt afgerond met een kleurrijk voorprogramma voor het hele gezin, veel doe-activiteiten en culinaire stands.

Bent u op zoek naar rariteiten, curiosa of unieke koopjes? Dan is de hobby vlooienmarkt in Rhede iets voor u. Van spannende boeken, platen en kunst tot kinderspeelgoed en nuttige huishoudelijke hulpmiddelen, er is veel te ontdekken op de vlooienmarktkramen. Misschien vindt u hier uw nieuwe favoriete item?

Na de koopjesjacht kunt u zich ontspannen met een breed scala aan culinaire hoogstandjes. Geniet bijvoorbeeld van hartige wafels, verse crépes variaties, champions met aioli saus, de populaire gebakken vis of zoete kermis lekkernijen zoals amandelen, popcorn en chocolade vruchten.

Ontdek de koopjesjager in u en trakteer uzelf op een onderbreking van het dagelijkse leven in Rhede.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rhede
Rathausplatz 9
46414 Rhede
Deutschland

Tel.: +49 2872 9300
Fax: +49 2872 930-450
E-mail:
Website: www.rhede.de/hobby

Contactpersoon

Alina Hartmann

Tel.: 02872930250
Fax: 0287293049250
E-mail:
Website: www.rhede.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.