Oogstmarkt met koopzondag

In een oogopslag

  • Telgte
  • Markt overige
Dankzegging is een bijzondere en veelzijdige dag in Telgte: naast dankzeggingsdiensten die door de parochie worden georganiseerd, is de Emsstad op deze dag ook een ontmoetingsplaats voor gasten en bezoekers. Dat komt omdat het oogstfeest een traditie is in Telgte, net als het Hanze-evenement op het marktplein en in de aangrenzende gebieden.

"Iedereen die dat wil, kan enerzijds genieten van de charme van de oude stad en anderzijds tijdens een shoppingtour door de open winkels struinen of zich tegoed doen aan de gastronomie", zegt Norbert Woestmeyer, hoofd van het koopliedenkantoor van Telgte.

Het marktplein staat zondag van 12.00 tot 18.00 uur in het middelpunt van de belangstelling, omdat daar verschillende aanbiedingen plaatsvinden. Volgens de kooplieden maken verschillende landbouwproducten en delicatessen het aanbod compleet.

Naast het programma op het marktplein vinden er verschillende oogstfeestactiviteiten plaats in de winkels en op kraampjes in de hele oude stad, waarbij veel kooplieden van 13.00 tot 18.00 uur speciale acties en aanbiedingen aanbieden.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Telgte
Kapellenstraße 2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504690100
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Contactpersoon

Norbert Woestmeyer

Tel.: 02504 880022
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.