Najaarsbeurs

In een oogopslag

  • Rheine
  • Markt overige

Hoge vluchten en middelpuntvliedende kracht, plezier en sensatie, griezelen en snelheid - dit alles, gegarneerd met paradijsappels, geroosterde amandelen, ballonnen en suikerspinnen zal worden aangeboden op de Rheiner Herbstkirmes tijdens het lange weekend (18 tot 21 oktober 2024)!


De mooiste kermis van het Münsterland vindt zoals gewoonlijk plaats op de Elisabethplatz, de Emstorplatz en in het stadscentrum. De herfstkermis in Rheine betekent vier dagen vol stralende kinderogen en veel plezier! De kleurrijke lichten van de moderne high-tech attracties zullen het kermisterrein in een onbeschrijfelijke zee van kleur en licht hullen. Snelle attracties, schiettenten en kinderdraaimolens zorgen voor entertainment en plezier voor de bezoekers.

Sensatie, mensen ontmoeten, genieten van lekkere snackkraampjes of amandel- en suikerspinkraampjes en de spelletjes- en entertainmentwinkels uitproberen - hier is voor elk wat wils.


Zoals gebruikelijk verbindt een pendelbus de evenementenlocaties met het stadscentrum.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.