In 35 dagen

"Live schilderij evenement - meekijken over de schouder van de professional" - deze keer Helge Schneider

In een oogopslag

Kijk live hoe een verfijnd schilderij wordt gemaakt en luister naar de uitleg van de professional - stel je vragen over de schildertechniek en laat je inspireren! Frank Burkamp neemt je mee op reis naar zijn eigen schilderij, naar een groot formaat portret van een bekende persoonlijkheid - Helge Schneider!

Het evenement duurt enkele uren en is verdeeld in twee blokken, onderbroken door een pauze waarin je een kijkje kunt nemen in het atelier en de galerie, inspirerende gesprekken kunt voeren of kunt genieten van koffie en gebak.

Exclusieve deelname aan het live-schilderij-evenement kost €25 per persoon en moet vooraf worden gereserveerd en betaald via ons reserveringssysteem (beperkt aantal plaatsen, je moet een reserveringsbevestiging per e-mail hebben ontvangen om je plaats te kunnen toewijzen).

Dagelijks programma

Start: za 18/05/2024 om 11:00 uur, toegang vanaf 10:30 uur.

Lunchpauze: 10:30-14:00

Voortzetting: 14:00-15:30 uur

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.