KONRAD STÖCKEL

In een oogopslag

  • Oelde
  • Show overige

Op 14 augustus is er 's middags een spectaculaire wetenschapsshow. Konrad Stöckel, de levendige wetenschapskomiek met het Albert Einstein-kapsel, bekend van vele tv- en liveshows, waaronder SAT 1's "Luke! Die Schule und ich" met Luke Mockridge, op "Immer wieder Sonntags" op ARD en op het "3Sat Festival", verblijdt ons in zijn nieuwe programma met de gekste live-experimenten voor de hele familie!

BELANGRIJKE INFORMATIE: De Corona-regels die gelden op de dag van het evenement, zijn van toepassing. Wij behouden ons het recht voor alleen personen tot het evenement toe te laten die op de dag van het evenement ingeënt of hersteld zijn in de zin van de geldende Corona-voorschriften. Of en welke uitzonderingen er op deze regel zijn, is te vinden in de desbetreffende verordening van Corona. Tickets kunnen niet worden omgeruild en kunnen alleen worden teruggegeven in geval van annulering of uitstel van het evenement. De serie Comedy in the Park wordt georganiseerd in samenwerking met het agentschap MITUNSKANNMANREDEN. Toegang: 19.00 uur Aanvang: 20.00 uur Ticketprijzen: PK 1: 30,70 Euro; PK 2: 27,40 Euro per stuk plus voorverkoopkosten Tickets zijn verkrijgbaar bij alle voorverkoopkantoren, op Forum Oelde of op www.mitunskannmanreden.de. Bij de evenementen van "Comedy in the Park" worden de plaatsen met de nodige afstand geplaatst. Indien er geen officiële noodzaak meer is om de zitplaatsen op afstand te zetten wegens het losmaken van Corona, behouden wij ons het recht voor om de thans geblokkeerde zitplaatsen later te verkopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Vier-Jahreszeiten-Park
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: 02522 - 72 820
E-mail:
Website: www.oelde.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.