In 299 dagen

Kasalla Live 2025

In een oogopslag

KASALLA - LIVE 2025 - Openluchttheater Billerbeck!!!

Opzwepende rockpopmuziek met slimme Keulse teksten om mee te zingen - Kasalla heeft zich al lang een weg gebaand naar de harten van een grote schare fans.

Op zaterdag 10 mei 2025 zorgt de band "Us der Stadt mit K" opnieuw voor eersteklas entertainment - tijdens hun openluchtconcert op het openluchtpodium van Billerbeck.

In 2011 besloten vijf jonge muzikanten om samen hun liefde voor hun geboortestad Keulen te vieren. Het resultaat zijn nieuwe Keulse klanken onder het motto "Alles kan, Kölsch moet! Geestig, origineel, veelzijdig, krachtig, handgemaakt, opzwepend en soms rustig en serieus - Bastian Campmann, Flo Peil, Sebi Wagner, Nils Plum en Ena Schwiers bestormen sindsdien de podia en de hitlijsten. En niet alleen tijdens carnaval!

Hun debuut-cd werd in 2012 geprezen als "de beste Keulse muziek die in jaren op cd is gezet". En terecht, want Kasalla laat zich muzikaal niet in een hokje stoppen. De band beweegt zich zelfverzekerd en met speels gemak tussen de genres chanson, folk, electro en funk met een focus op rock. Pop, rock, swingend, groovend of jet för et Hätz - alles mag, het belangrijkste is in Kölsch. Ook hun cd's "Mer sin eins", "Us der Stadt mit K", "Immer in Bewäjung" en "Et jitt Kasalla" en de live-opname "Nit esu laut" met orkestbegeleiding bieden het volledige muzikale spectrum waar fans zo van houden. Het succesverhaal van de Keulse band werd in 2018 bekroond toen ze genomineerd werden voor een ECHO award - de eerste Keulse band sinds Höhnern en BAP!

"We willen gewoon verder gaan en steeds meer uitproberen. Dat is wat ons drijft. Tijdens onze eigen concerten in de zomer of in de zalen tijdens het carnavalsseizoen. Het woord limiet bestaat niet in ons vocabulaire!" zegt bassist Sebi Wagner. In Keulen zijn ze al lang wereldberoemd en de rest van de wereld hoort steeds meer over ze. In juni 2022 speelden ze een uitverkocht concert in het RheinEnergie Stadion in Keulen met meer dan 42.000 verkochte kaartjes en een tv-opname, gepresenteerd door onder andere MTV.

Het vijfde studioalbum van de Keulse band "Rudeldiere" werd uitgebracht in 2022, gevolgd door de live dubbel-cd "Kasalla im Stadion" in 2023. In 2022 verscheen het nummer "Jröne Papajeie" met rapper Eko Fresh. En in 2024 reisde Kasalla door Duitsland, Nederland en Luxemburg op een grote Rudeldiere-tournee.

Toegangsgebied 18:00, tribune 19:00

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Freilichtbühne Billerbeck
Weihgarten 17
48727 Billerbeck
Deutschland

Tel.: 02543/1020
E-mail:
Website: www.ticket-regional.de/events_info.php?eventID=214504

Contactpersoon

Jürgen Maas

Tel.: 025437313
E-mail:
Website: www.stadtleben-billerbeck.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.