Johann König

In een oogopslag

  • Oelde
  • Show overige

Johann König, een van de bekendste komieken van het land, komt naar het park. König is de dichter onder de komieken. Al meer dan twintig jaar vertelt hij verhalen uit zijn eigenaardige leven op zijn onmiskenbare manier, verlegen charmant en met een broze stem. Aanvankelijk lijkt hij een beetje afgeleid, maar dan laat zijn overpeinzing van de kleine eigenaardigheden van het leven het publiek zien dat hij het allemaal wel doorheeft.

BELANGRIJKE INFORMATIE: De Corona-regels die gelden op de dag van het evenement, zijn van toepassing. Informeert u zich a.u.b. voordat u het evenement bijwoont op www.mitunskannmanreden.de. Wij behouden ons het recht voor alleen personen tot het evenement toe te laten die zijn ingeënt of hersteld overeenkomstig de op de dag van het evenement geldende voorschriften van Corona. Of en welke uitzonderingen er op deze regel zijn, is te vinden in de desbetreffende verordening van Corona. Tickets kunnen niet worden omgeruild en kunnen alleen worden teruggegeven in geval van annulering of uitstel van het evenement. De serie Comedy in the Park wordt georganiseerd in samenwerking met het agentschap MITUNSKANNMANREDEN. Toegang: 19.00 uur Aanvang: 20.00 uur Ticketprijzen: PK 1: 32,00 Euro; PK 2: 30,00 Euro per stuk plus voorverkoopkosten Tickets zijn verkrijgbaar bij alle voorverkoopkantoren, op Forum Oelde of op www.mitunskannmanreden.de. Bij de evenementen van "Comedy in the Park" worden de plaatsen met de nodige afstand geplaatst. Indien er geen officiële noodzaak meer is om de zitplaatsen op afstand te zetten wegens het losmaken van Corona, behouden wij ons het recht voor om de thans geblokkeerde zitplaatsen later te verkopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Vier-Jahreszeiten-Park
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: 02522 - 72 820
E-mail:
Website: www.oelde.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.