Geboorte van de Maagd Maria markt met koopzondag

In een oogopslag

  • Telgte
  • Markt overige

Ter gelegenheid van de Mariä-Geburtsmarkt verandert het prachtige stadje Telgte in het hart van het Münsterland elk jaar in september weer in een kleurrijke attractie.

De Mariä-Geburtsmarkt biedt inwoners en bezoekers alles wat hun hart begeert: op de grote weide in Telgte worden vanaf zonsopgang allerlei goederen te koop aangeboden. Van huishoudelijke apparaten, textiel en levensmiddelen tot handige gereedschappen en machines voor de boerderij en de tuin tot kleine dieren en paarden, inclusief accessoires.
Naast de traditionele handdrukhandel kun je ook de dieren in actie zien. De rij- en menclub "Gustav-Rau" Westbevern e.V. spaart kosten noch moeite en organiseert een paardrijtoernooi van superlatieven!
Op de kermis ter gelegenheid van de Mariä-Geburts-Markt vinden jong en oud vertier bij de verschillende attracties, snack- en actiekramen.

De stad nodigt alle geïnteresseerden uit om deel te nemen aan dit traditionele evenement en zo de zomer met een paar dagen te verlengen!

Zondag geopend van 13.00 - 18.00 uur

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Telgte
Kapellenstraße 2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504690100
E-mail:
Website: www.telgte.de

Contactpersoon

Regina Bussmann

Tel.: 02504 13215
E-mail:
Website: www.telgte.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.