Saunapark Epe

  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe
  • saunapark epe

Je ligt heerlijk uit te rusten in je comfortabele ligstoel. Je kijkt naar buiten, het zwembad ziet er aanlokkelijk uit. Misschien dat je straks, na die opgieting, nog een paar baantjes gaat trekken maar nu geniet je nog even van dat weldadig lome gevoel dat je krijgt na een verblijf in de kruidensauna. Altijd weer een succes, een dagje naar Saunapark Epe, net over de Duitse grens bij Gronau.

Grenzeloos genieten

De filosofie van Saunapark Epe is “grenzeloos genieten” en dat merk je hier direct. Rustige kleuren, gedempt licht, natuurlijke materialen; alles straalt hier behaaglijkheid uit. De diverse sauna’s zijn ruim opgezet en er is volop plek om te rusten. In het binnenbad is het heerlijk relaxen in het warme water maar je kunt ook de uitdaging aangaan in de Crushed-Ice bron… Of je nu gaat voor een verkwikkend stoombad of voor een gloeiend hete Finse sauna; je vindt het in Saunapark Epe. En dat ze het grenzeloos genieten hier serieus nemen blijkt wel uit de zorgvuldig uitgevoerde opgietrituelen. Met deze kwaliteit tilt Saunapark Epe een dagje wellness naar een hoger niveau. Dat geldt overigens ook voor de verschillende Spa & Beauty behandelingen die je hier kunt boeken; deskundig personeel in combinatie met uitstekende faciliteiten – in een brandschone omgeving – maakt echt verschil.

Saunanacht

In Saunapark Epe worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de saunanacht. Het aanbod in arrangementen is groot; de seizoens-arrangementen zijn populair en je kunt ook zelf een arrangement samenstellen – erg leuk als cadeau. En wat is er nu fijner dan een goede massage met daarna een ontspannende saunagang? Misschien een verse maaltijd, een goed glas wijn of gezonde smoothie tussendoor? Dat kan allemaal – gewoon in je badjas – in het sfeervolle restaurant.

Grenzeloos genieten? Helemaal waar in Saunapark Epe! En mocht je met de camper op pad zijn dan mag je gerust een nachtje blijven kamperen op de parkeerplaats van Saunapark Epe.

Saunapark Epe biedt ook verschillende arrangementen aan. Nieuwsgierig? Kijk dan op hun website!

Saunapark Epe op de kaart


Grotere kaart weergeven

Adres

Saunapark Epe

Klosterstr. 63

48599 Gronau-Epe

Contact

Tel.: +49 (0) 2565 - 9 72 29

info@saunapark-epe.de

Bezoek de website

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 13:00 tot 22:30 uur
Vrijdag 13:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 23:00 uur
Zondag 11:00 tot 20:00 uur

Entreeprijzen

Dagkaart € 25,00
Avondkaart (geldigheid afhankelijk van de openingstijden) € 19,50
Kijk voor de actuele entreeprijzen ook op de website.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…