Carpesol Spa Therme

Wil je helemaal tot rust komen, lekker ontspannen en ook nog iets goeds doen voor je lijf? Kom dan naar Carpesol Spa Therme in Bad Rothenfelde, gemoderniseerd in 2021 en een van de meest moderne en aantrekkelijke thermen van Duitsland. Onbekommerd genieten van weldadig warm thermaal water, een sfeervol saunalandschap, diverse wellness-behandelingen en van heerlijke, vers bereide gerechten in de bistro. Je vindt het allemaal in Carpesol.

Supergezond microklimaat

Bad Rothenfelde, prachtig gelegen aan de rand van het Teutoburgerwoud, is ideaal voor wellness; dit stadje is namelijk een Heilbad. Dat betekent een supergezond microklimaat – dankzij het heilzame natuurzout van lokale zoutbronnen.

De enorme glazen koepel in Carpesol zorgt voor een zee van natuurlijk licht; hier zwem je als een vorst! Er zijn fonteinen, massagedouches, bubbelbaden en zelfs een sportbad om baantjes te trekken. In de open lucht vind je bovendien ook nog een groot – en heerlijk warm- zoutwaterbad. Hier kun je je rustig mee laten voeren met de stroom; ultieme ontspanning…

Thermaalbad

Geniet van het leven in een van de mooiste mineraalbaden.  Meer dan 8000maan verschillende baden en veelzijdig wellness en sauna aanbod. Geniet van een oase van rust. Uniek is de veelzijdigheid waarmee je je lichaam en geest kunt verwennen. Ervaar de atmosfeer van de moderne bad- architectuur bij Carpesol en voel je herboren na een bezoek aan het thermaalbad van Bad Rothenfelde.

Sauna met sterrenhemel

Carpesol heeft vier sfeervolle sauna’s en een prachtig Turks stoombad. De panoramasauna met dakterras op de bovenste verdieping biedt bovendien een fantastisch uitzicht op de heuvels van het Teutoburgerwoud of de sterrenhemel. Ook hier kun je plonzen; koud of warm, jij beslist.

In de Romeins-Ierse spa komt oude Romeinse badcultuur op een hele fijne manier samen met Ierse hete lucht-baden. Hier knap je gegarandeerd van op. En probeer eens een drijfbad met 12% Bad Rothenfelder natuurzout; niet alleen het toppunt van ontspanning, ook een echte boost voor je lijf!

Ladies only

Op maandag is het damesdag in Carpesol en die dag is populair. Dat geldt ook voor de Ladies Wellness-Day; een aantrekkelijk arrangement. Kies zelf jouw favoriete arrangement en laat het je goed gaan in Carpesol Spa Therme!

Op zoek naar lekker ontspannende arrangementen? Kijk dan op de website van Carpesol Spa Therme

Nog vragen over Carpesol Spa Therme?

Adres

Carpesol Spa Therme

Frankfurter Straße 15

49214 Bad Rothenfelde

Contact

Tel.: +49 (0)5424 - 2214600

info@carpesol.de

Bezoek de website

Openingstijden

Thermaalbad 09:00 tot 22:00 uur
Sauna 10:00 tot 23:00 uur
Romeins-Ierse Spa 10:00 tot 22:00 uur

Entreeprijzen

Therme (zonder sauna):
2 uur -kinderen €8,20
3 uur- kinderen €10,20
2 uur- volwassenen €11,20
3 uur- volwassenen €13,20
Dagkaart € 19,20
Therme incl sauna:
3 uur €18,70
4 uur €20,70
Dag-WellnessCard €22,70
Therme incl Römisch-Irischem SPA:
3 uur €18,70
4 uur €20,70
Dag-WellnessCard €22,70
Therme incl Sauna en Römisch-Irischem SPA:
4 uur €25,20
Dag-WellnessCard €27,20 - RelaxCard

Bekijk ook

Bad_Essen_-_SoleArena_4_-_©Klaus_Herzmann

Kuuroorden in het Osnabrücker Land
Lang voordat het begrip wellness ontstond, was er in Duitsland al…

Lees verder
Winkelen in Osnabrück - Historische binnenstad

Vredesstad Osnabrück
Osnabrück is bij veel Nederlanders nog onbekend. Hoog tijd dat daar…

Lees verder

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…