Winkelcentrum Emsgalerie Rheine

  • Winkelen in Rheine - Winkelcentrum Emsgalerie
  • Winkelen in Rheine - Winkelcentrum Emsgalerie
  • Winkelen in Rheine - Winkelcentrum Emsgalerie
  • Winkelen in Rheine - App Rheine Guide

Een dagje ontspannen shoppen in de Emsgalerie in Rheine

De bewoners van Rheine en het omringende Münsterland kijken al reikhalzend uit naar de opening van winkelcentrum Emsgalerie. Het winkelconcept slaat 2 vliegen in 1 klap: het winkelaanbod in de stad net over de Duitse grens (50 km van Enschede) wordt enorm uitgebreid en de hele binnenstad wordt nog attractiever. Het overdekte winkelcentrum vormt met zijn mix van winkels, eetgelegenheden en kantoren een levendig element in de bestaande wijk. Alweer een goede reden om een dagje te gaan shoppen in Duitsland, net over de grens.

Uitgebreid shoppen & heerlijk eten

Maar liefst 50 winkels zijn gevestigd in het architectonisch fraaie, met veel glas vormgegeven winkelcentrum van Rheine. Ontdek de laatste technische snufjes bij de Media Markt. Trendy mode is te vinden in de winkels van onder meer Marc O’Polo, Jack & Jones en Only. Een dagje winkelen is niet compleet zonder een heerlijk stuk Duitse taart of andere lekkernijen uit de hele wereld. Aan de kant van de rivier de Ems is een grote promenade gepland met een gevarieerd gastronomisch aanbod. Bij goed weer is het goed toeven op het grote buitenterras aan de Ems. Het visuele hoogtepunt van winkelcentrum Emsgalerie is de uitkijktoren, die al van verre goed herkenbaar is.

Uitstekende service

Rheine is uitstekend vanuit Nederland te bereiken over de A30 vanuit Enschede. De parkeergarage van de Emsgalerie beschikt over bijna 500 parkeerplaatsen. Voor vragen kunnen bezoekers terecht bij de Centermanager. En niet onbelangrijk bij een uitstapje naar het buitenland: WiFi is overal in het winkelcentrum gratis.

Nog vragen over de Emsgalerie Rheine?

Adres

Emsgalerie Rheine

Emsstraße 36

48431 Rheine

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…