In 5 dagen

ONTDEK DE NATUUR DOOR TE SPELEN

In een oogopslag

Praktijkseminar: De natuur ervaren, waarnemen en begrijpen

Als je kinderen (maar ook volwassenen) wilt uitleggen hoe prachtig en divers de natuur is en hoe ze werkt, moet je er geen Power Point-presentatie over maken of een ellenlange monoloog houden over de ecologische interacties van een plant. Om je open te stellen voor de ontelbare natuurverschijnselen is een zintuiglijke en vreugdevolle benadering van de natuur nodig. Speelse en holistische methoden kunnen gemakkelijk echte interesse en nieuwsgierigheid opwekken.

In deze cursus zullen we daarom veel natuurspelletjes doen die leuk zijn en ook dienen om kennis op te bouwen. Soms zullen we in het bos zijn en soms aan het water. We willen ook laten zien hoe je met groepen natuurbehoudprojecten kunt realiseren, zoals het bouwen van nestkastjes, insectenhotels of kruidenspiralen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Waldparkplatz
Hagenwiese 40
46348 Raesfeld
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2865 20 45 634
Fax: +49 (0) 2865 20 45 634
E-mail:
Website: www.naturerlebnisschule.de/weiterbildungen/spielend-natur-entdecken

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.