Wat te doen in Warendorf?

Alles voor een heerlijke vakantie of weekendje weg

Stap zelf in de voetsporen van onze 3 reisliefhebbers

Doe mee en win!

Afgelopen weken hebben 3 reisliefhebbers je meegenomen op een verrassingsweekend in het Geheim over de grens. Wil jij zelf deze geheimen ontrafelen? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een weekendje weg naar keuze in één van de accommodaties waar onze reisliefhebbers ook hebben geslagen.

© Kleine Globetrotter

Win een weekendje weg!

Ga jij, net als Marion en Lonneke voor een heerlijk weekend puur genieten in het Künstlerhaus. Liever met het gezin op pad? Dan is een tripje naar het Vakantiepark Alfsee of het Tipihotel in het perfect voor jou. Ben je een liefhebber van stedentrips, dan kun je kiezen voor een weekendje Osnabrück of Münster.

Wat moet je doen? Beantwoord de 3 vragen, vul het formulier in en wacht daarna rustig af ;-)

De beste tips voor Warendorf

Wil je genieten van een heerlijk verblijf in Warendorf? Hieronder vind je de beste tips voor leuke uitstapjes, fraaie bezienswaardigheden en toffe evenementen in Warendorf en omgeving. 's Avonds plof je in een heerlijk bed in één van de hotels in de stad.

Booking.com

Alle evenementen in Warendorf op een rij

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.