winkelen in Nordhorn

In een oogopslag

Winkelen in Nordhorn

Een eiland temidden van de plattelandsidylle: het levendige centrum van de Grafschaft Bentheim is de stad Nordhorn: Een paradijs voor de shoppers onder ons. De vroegere textielstad heeft zich ontwikkeld tot een fraai centrum met een veelzijdig assortiment en aantrekkelijke winkels, zoals bijvoorbeeld in de Haupstraβe.

Het grootste winkelcentrum in Nordhorn, de Vechte Arkaden, nodigt uit om bij iedere weertype ontspannen te winkelen. Een andere shoplocatie waar Nederlanders graag komen is het Rawe-Ring-Center. Hier vind je naast een aantal kledingzaken, ook verschillende restaurants.

Natuurlijk mag een bezoek aan de weekmarkt niet ontbreken. Deze vindt elke woensdag en zaterdag van 07:00 tot 13:00 uur plaats op het marktplein bij de oude kerk.

Op de kaart

Stadt Nordhorn
Hauptstraße 24
48529 Nordhorn - Nordhorn
Deutschland

Tel.: 05921 878169
Mobil: 05921 878169
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.