Vredeskapel Münster

In een oogopslag

Sinds het begin van de jaren 2000 wordt de Friedenskapelle in het Friedenspark in Münster gebruikt als concert- en evenementenhal en verrijkt zij het culturele leven van Münster. Met zijn uitstekende akoestiek is de concertzaal van de Friedenskapelle een charmant juwelenkistje met een veeleisend concertprogramma. Tegelijkertijd is de voormalige garnizoenskerk een populaire plaats voor festivals en evenementen - het is een plaats van ontmoeting.

De Friedenskapelle is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Informatie over de rondleiding
  • Een buitenrondleiding kan op elk moment plaatsvinden.
  • Een rondleiding binnen is alleen mogelijk tijdens een evenement.
Informatie over de geschiedenis

De huidige concertzaal werd in 1953 gebouwd als "All Saints Chapel" voor de destijds in Loddenheide gelegerde Britse militairen. In 1999, na het vertrek van de Britten, werd het vervallen gebouw aangekocht door de Münster ondernemer Egbert Snoek en liefdevol gerestaureerd. De Friedenskapelle am Friedenspark wordt sinds 2003 geëxploiteerd als concert- en evenementenhal en verrijkt het culturele leven van Münster.

Op de kaart

Vredeskapel Münster
Willy-Brandt-Weg 37b
48155 Münster
Deutschland

Tel.: +49 (0)251 696-444
Fax: +49 251 696-81444
E-mail:
Website: www.friedenskapelle.ms

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.