Trotsend meer

In een oogopslag

Het recreatiepark PröbstingSee biedt talrijke recreatiemogelijkheden voor ontspanningszoekers, natuurliefhebbers en watersporters.

Het recreatiegebied Pröbsting ligt in het district Hoxfeld ten westen van het stadscentrum van Borken. Het centrum van het vrijetijds- en recreatiegebied is het meer Pröbstingsee, dat meer dan 100.000 vierkante meter groot is. Het meer biedt talrijke recreatiemogelijkheden: Aan de steiger liggen onder meer waterfietsen, waterfietsen en roeiboten te wachten. In de zomer nodigt de Pröbstingsee ook uit tot zwemmen. Aan het zwemmeer met zandstrand kunnen jong en oud zich ontspannen van het leven van alledag. Goed bewegwijzerde rondwandelingen en de Planetenweg nodigen uit tot wandelen. nodig je uit om te gaan wandelen.

Op de kaart

Trotsend meer
Pröbstinger Allee 13
46325 Borken
Deutschland

Tel.: +49 (0)2861 939252
E-mail:
Website: www.borken.de/tourismus/urlaub-und-freizeit/freizeit-und-erholungspark-proebstingsee.html

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.