Toeristen-Info Borken

In een oogopslag

Naast het stadsmuseum is het toeristeninformatiebureau een van de vele instellingen die sinds de opening in 2020 deel uitmaken van het Forum Altes Rathaus Borken.

Het personeel van het VVV-kantoor is er om vakantiegangers en gasten te helpen met alle aspecten van hun vakantie. Zij bieden ondersteuning voor en tijdens hun verblijf in Borken en geven waardevolle tips. Of het nu gaat om de verkoop van fietskaarten en tickets voor evenementen of het vinden van accommodatie, bij het toeristenbureau in Borken bent u aan het juiste adres.

Informatie over de rondleiding
  • De Toeristische informatie bevindt zich in het Forum Altes Rathaus Borken, kortweg FARB. Naast de toeristische informatie is in het gebouw ook het museum van de stad gevestigd. Hier worden ook verschillende speciale tentoonstellingen gehouden.
  • Tijdens de openingsuren van de FARB, is het mogelijk de Toeristeninformatie Borken te bezoeken.

Op de kaart

Toeristen-Info Borken
Am Markt 15
46325 Borken
Deutschland

Tel.: +49 2861 939252
E-mail:
Website: www.borken.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.