© Susanne Schoon

Tobi de broodbakker

In een oogopslag

Degene die alleen brood bakt!

"Mijn idee is om brood weer brood te laten zijn, het voorzichtig en met de hand te maken, met alleen geselecteerde ingrediënten. Hoe origineler de productie en het recept, hoe beter de smaak. Dat is het unieke aan mijn brood. Bij mij is er puur brood," zegt Andreas Torbecke, de broodbakker.

Dankzij het zelfgekweekte rogge- en tarwezuurdesem en de lange deegrust blijft het brood lang vers en heeft het veel smaak. Geen twee broden zijn hetzelfde omdat ze met de hand worden gemaakt.

Er zijn elke dag maar een paar soorten brood: 8 tot 10 verschillende broden, de selectie varieert. In het weekend voegen we specialiteiten toe voor barbecues, feesten en genieten.

Mijn filosofie is heel eenvoudig: ik bied traditioneel handgemaakt brood. Ik gebruik alleen geselecteerde grondstoffen, geen geclassificeerde biologische producten, maar de beste ingrediënten, indien mogelijk uit de regio.

Op de kaart

Tobi de broodbakker
Lotter Straße 115
49078 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 81413320
E-mail:
Website: www.tobi-derbrotbäcker.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.