Tecklenburg Openluchttheater

In een oogopslag

Freilichtspiele Tecklenburg - het openluchttheater met het grootste muziektheater in de open lucht van Duitsland. Het openluchttheater is ingebed in een kasteelcomplex en is altijd een bijzondere belevenis dankzij het samenspel van natuur, architectuur en kunst. Er is plaats voor meer dan 2300 mensen in de grote zaal, waarvan ongeveer 1800 zitplaatsen overdekt zijn. Van daaruit genieten de gasten van het uitzicht op een oversized podium voor een historische achtergrond. Daarmee is Tecklenburg het grootste openluchttheater van Duitsland.

Sinds 1924 worden er toneelstukken, opera's en operettes opgevoerd. Intussen gebruikt het openluchttheater Tecklenburg deze sfeer ook voor zijn uitbundige muziekuitvoeringen en andere muziekevenementen, die elk jaar bijna 100.000 gasten uit heel Duitsland in verrukking brengen.

Op de kaart

Tecklenburg Openluchttheater
Schloßstraße 7
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 (0)5482 220 / 227
E-mail:
Website: www.freilichtspiele-tecklenburg.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.