Stroetmann's fabriek

In een oogopslag

Stroetmanns Fabrik is veel meer dan alleen een polyvalente zaal voor evenementen. Met vijf seminarieruimtes, een burgerzaal met foyer, een atrium en een café is Stroetmanns Fabrik een centrum voor onderwijs- en sportactiviteiten en voor de kunst- en cultuurscene van Emsdetten. Cabaretvoorstellingen, festiviteiten, sportcursussen en demonstraties, seminars en bijscholing, kinder- en jeugdprojecten, theatergroepen en sociale instellingen - ze vinden allemaal een plaats onder het dak van het sociaal-cultureel centrum en delen de lokalen. Indien nodig kunnen deze worden gehuurd in combinatie met de eigen cateringfaciliteiten van het centrum.

Bovendien vinden in de naburige EMS-HALLE het hele jaar door talrijke grote evenementen met tot 3.000 bezoekers plaats. Of het nu gaat om concerten van echte muziekgrootheden, sportevenementen, conferenties en evenementen - ze worden allemaal ook door Stroetmanns Fabrik georganiseerd.

Informatie over de rondleiding
  • Rondleidingen in het interieur zijn alleen mogelijk tijdens tentoonstellingsuren of bij een bezoek aan de inwonende instellingen.
  • Bezoeken van buitenaf zijn altijd mogelijk.

Op de kaart

Stroetmann's fabriek
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: www.stroetmannsfabrik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.