Steinfurt-Burgsteinfurt

In een oogopslag

De districtsstad Steinfurt bestaat uit de twee districten Burgsteinfurt en Borghorst. Beide wijken liggen slechts ongeveer vijf kilometer uit elkaar en worden gescheiden door de Buchenberg en het Bagno Park. Het plaatselijke recreatie- en natuurgebied is een heerlijke plek om te wandelen en te ontspannen.

Met name de twee stadscentra vormen het culturele centrum. Hier vinden talrijke evenementen en festivals plaats. Ook de concertzaal in Bango Park is het vermelden waard. Het is de oudste vrijstaande concertzaal van Europa. In de Concertzaal worden regelmatig concerten van topniveau gegeven.

Bijzonder bezienswaardig is de historische oude binnenstad van Burgsteinfurt met de waterburcht Schloss Steinfurt en de educatieve tuin van het district.

Op de kaart

Steinfurt-Burgsteinfurt
Markt
48565 Steinfurt
Deutschland

Tel.: +49 (0)2552 9250
E-mail:
Website: www.steinfurt.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.