Rheine. Toerisme. Gebeurtenissen. e.V.

In een oogopslag

Rheine. Toerisme. Veranstaltungen. e.V. is verantwoordelijk voor de citymarketing van Rheine aan de Ems. Onder het motto "Leben an der Ems" is de vereniging actief op het gebied van stadsreclame, evenementen en toerisme en ontwikkelt zij een breed scala aan activiteiten voor een levendige stad. Het belangrijkste doel is om emoties over te brengen die het verblijf in de Emsstadt tot een positieve ervaring maken voor burgers en toeristen. Hier vinden de gasten alle informatie die ze nodig hebben voor een ontspannen en afwisselende tijd op de Ems.

Rheine.Tourismus.Veranstaltungen. e.V.De vereniging streeft naar de ontwikkeling van het toerisme en het evenementenbeheer in het kader van de stedelijke ontwikkelingsplanning. Het bevordert de aantrekkelijkheid en het charisma van de Rijn, de betrekkingen met het omliggende gebied en de identificatie van de inwoners met hun stad. Het betrekt alle krachten die belang hebben bij de ontwikkeling van de Rijn bij het verstrekken van informatie, advies en samenwerking.

Op de kaart

Rheine. Toerisme. Gebeurtenissen. e.V.
Bahnhofstraße 14
48431 Rheine
Deutschland

Tel.: +49 (0)5971 800 650
E-mail:
Website: www.rheine-tourismus.de/index.html

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.