Rheine Natuur Dierentuin

In een oogopslag

"In het midden ervan in plaats van er alleen maar te zijn" zou het motto van de Rheine Nature Zoo kunnen zijn. Dieren van dichtbij beleven, hen sensibiliseren voor de noodzaak van soorten- en milieubescherming en tegelijkertijd een huis voor de dieren creëren dat zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Dit is wat de Rheine Nature Zoo als motto heeft opgepakt.

Dieren beleven en de natuur begrijpen

In de Rheine Natuur Zoo leven ongeveer 1000 dieren van 100 verschillende soorten. Het bijzondere van de natuurdierentuin is dat de bezoekers bijzonder dicht bij de dieren komen en zo een gedetailleerd inzicht krijgen in de individuele leefomgeving van de dieren. Vogels vinden optimale omstandigheden in het ooievaarsreservaat en ook waadvogels voelen zich bijzonder thuis in de natuurdierentuin. In het apenbos kunt u in direct contact komen met de dieren en iets verderop kunt u zeehonden observeren, zelfs onder water. Bijzonder mooi is het nieuwe berenverblijf voor de lippenberen, die hun thuis delen met de gouden jakhalzen. Kangoeroes, lama's en pampas hazen leven in het uitgestrekte weideverblijf.

Op de kaart

Rheine Natuur Dierentuin
Salinenstraße 150
48432 Rheine
Deutschland

Tel.: +49 5971 16148-0
E-mail:
Website: www.naturzoo.de/naturzoo/portrait

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.