Recke

In een oogopslag

Recke ligt aan het Mittellandkanaal in het noorden van de regio Tecklenburg op de grens met Nedersaksen. De wijken Steinbeck, Obersteinbeck en Espel behoren tot Recke.

Ook nu nog herinneren talrijke vakwerkhuizen met weelderig versierde puntgevels aan de Tödden, rondtrekkende kooplieden uit de 17e tot 19e eeuw. Fietsers kunnen de geschiedenis en de routes van de linnenhandelaren van dichtbij meemaken op het Töddenland-fietspad. Op het Teutoschleifchen "Steinbecker Runde" komt voor de wandelaars de mijnbouwgeschiedenis van de regio weer tot leven.

Bezoekers kunnen zich ontspannen in het Recker Hochmoor of in de zwavelbaden van Steinbeck, een van de oudste kuuroorden van Westfalen. Wie een beetje maritieme flair mist voor een perfecte vakantie, kan het beste een uitstapje maken naar de Marina Recke, de jachthaven aan het Mittellandkanaal.

Op de kaart

Recke
Markt
49509 Recke
Deutschland

Tel.: +49 (0)5453 910 12
E-mail:
Website: www.recke.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.