Ostbevern

In een oogopslag

De gemeente aan de Bever scoort met een hoog recreatiegehalte en ligt prachtig verscholen in het parklandschap van Münsterland aan de grens met Niedersachsen. In de zomer zijn excursies naar open tuinen of de natuur verleidelijk. Het is de moeite waard een bezoek te brengen aan het museum van de historische wastechniek, het Heimathaus of een van de vele culturele evenementen. Een uitgebreid netwerk van paden met picknickplaatsen, wandelpaden en de BEVERBAD nodigen het hele jaar door uit.

Een echt hoogtepunt van buitenaf is het gymnasium en internaat van de waterburcht van Loburg. Hoewel de ridderzaal niet kan worden bezocht, wordt zij regelmatig opengesteld voor evenementen en is het park te allen tijde vrij toegankelijk. Vooral tijdens de rododendronbloesem is het park de moeite waard, wanneer het verandert in een zee van bloesem.

Op de kaart

Ostbevern
Hauptstraße 43
48346 Ostbevern
Deutschland

Tel.: 025324310350
E-mail:
Website: www.ostbevern-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.