Oelde

In een oogopslag

Oelde is een echte parel in het zuidelijke Münsterland en is een vaste waarde in de vrijetijdsplanning, vooral sinds de Noordrijn-Westfaalse staatstuinenshow in 2001. Naast het stadscentrum is het Four Seasons Park een populaire bestemming. Naast prachtig bloeiende planten en prachtige wandelpaden is er hier vooral een uitgebreid aanbod aan kinderactiviteiten met verschillende speeltuinen, het Klipp Klapp kindermuseum en, in de zomer, het openluchtzwembad. Het terrein is ook regelmatig het toneel van talrijke evenementen.

Het bedevaartsoord Stromberg, een deelgemeente van Oelde, is niet ver weg. Vooral de kasteelruïnes en de Heilig Kruiskerk zijn daar de moeite waard. In de zomer brengt het openluchttheater zijn gevarieerde programma op het terrein van de kasteelruïne.

Op de kaart

Oelde
Bahnhofstraße
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: +49 (0)2522 72800
E-mail:
Website: www.oelde.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.