Noordelijke Kerken

In een oogopslag

Nordkirchen is een charmant stadje in het zuiden van het Münsterland en staat vooral bekend om een van de meest indrukwekkende gebouwen in de regio - het kasteel van Nordkirchen.

Kasteel Nordkirchen, ook bekend als het Versailles van Westfalen met het aangrenzende kasteelpark is het herkenningspunt van de stad. Het uitgestrekte park met zijn prachtige lanen en rijke beeldhouwwerken biedt tijdens uitgebreide wandelingen een indrukwekkend uitzicht op het barokke kasteelcomplex. In de schaduw van het kasteel vinden in de zomer de populaire openluchtconcerten plaats.

De beste manier om het landschap rond Nordkirchen te ontdekken is met de fiets op een van de vele Pättkes-tochten. De dierentuin bij het kasteel en het hertenpark bieden ook perfecte omstandigheden voor lange wandelingen en korte wandeltochten.

Op de kaart

Noordelijke Kerken
Bohlenstraße 2
59394 Nordkirchen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2596 917 0
Fax: 02596 917-139
E-mail:
Website: www.nordkirchen.de

Contactpersoon

Kathrin Schürmann-Schlieker

Tel.: 02596 917-500
Fax: 02596 917-139
E-mail:
Website: www.nordkirchen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.